preskoči na sadržaj
Vijesti

Prvo i treće mjesto na Županijskom natjecanju u čitanju naglas

Dana, 7. studenog u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Dubrovnik održano je sedmo Županijsko natjecanje u čitanju naglas. Natjecanje se odvijalo u dvije katgorije i to, mlađa skupina za učenike od 3. do 5. razreda i starija skupina za učenike od 6. do 8. razreda. Već tradicionalno, naša škola je imala natjecatelje u obje kategorije. Ivana Milković, učenica 5. razreda, pod mentorstvom Marijane Šerkić Despot predstavila nam se zanimljivim tekstom o Astrid Lindgren iz knjige Priče za laku noć za mlade buntovnice, a Karmen Bogdanović, učenica 8., razreda pod mentorstvom Pauline Kisić Pendo predstavila nam se pričom iz knjige Hoću biti posebnaaaaaa. Obje naše učenice ostvarile su izvrstan uspjeh.
Ivana Milković u mlađoj kategoriji osvojila je prvo mjesto plasirala se na Nacionalno natjecanje koje će se održati u Sisku, 21. i 22. studenoga 2019.; dok je Karmen Bogdanović osvojila treće mjesto u starijoj skupini.
Čestitamo našim izvrsnim učenicama i njihovim mentoricama, a Ivani želimo puno sreće i dobru zabavu na Nacionalmom natjecanju. 
Više o ovom događaju možete vidjeti na
https://www.dkd.hr/ivana-milkovic-i-mihael-miloslavic-pobjednici-zupanijskog-natjecanja-u-citanju-naglas/
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 12. 11. 2019.

e-Dnevnik

U svim odjelima matične škole i područnih školaenlightened                                                                                                                  

preskoči na navigaciju